ben bir küçük cezveyim

köşe bucak gezmeyim

Pazar, Kasım 06, 2005

aile saadeti

Annemle beraber film seyrediyoruz. anger management. Daha doğrusu seyrediyorduk. Annem yanımda uyuya kaldı. Ev o kadar sıcak ki sanki hep beraber buharlaşacağız. Bu adam kaloriferi neden bu kadar yakıyor ki?
Bugün çok güzel bir gündü. Öğlende kalktık. 3 kardeş kahvaltı yaptık. Bugünkü kahvaltıda konumuz evlilikti. Eve annemin yanına geldiğimde babam hariç hepimiz biraradayken konumuz genelde evlilik oluyor. Annem benden artık ümidi kestiği için çocuklarla uğraşıyor. Muhtemel gelin adaylarını hep beraber değerlendirdik ve bu arada acayip eğlendik. kahvaltıdan sonra duşa ilk kim girecek kavgası vardı. berat hidayeti dışarı çıkarmak için önce banyonun kapıını tekmeledi sonra başarılı olmayacağını anlayınca da su vanasını kapattı. hidayet önce ne olduğunu anlamadı. bornozla dışarı çıkınca berat koşturarak banyoya daldı. hidayet bir kaç saat ' abim bu evle çok alakasız ben bilmediğim halde o su vanasının yerini nerden biliyor' deyip durdu.
Annem gözleme yaptı ablamları ve kız kardeşimi eve çağırdı. Önce ablamlar sonra da kız kardeşim eşi ve çocuğu ile geldi. Ümmühan çocuğu için pilli bir araba getirmiş. Beyazıt oyuncağı halit erene hiç vermedi. İkisi birden arabanın peşinden koşup durdular. Beyazıt halit erene sürekli vurduğu parmağını gözüne soktuğu için ümmühan sürekli oğlunun peşindeydi.
Geldiğimden beri bizim çeşmelerde sorun var. Çeşmeyi açtığınız anda üstünüz başınız su oluyor. Hidayet öğlende elini yıkayacakken eşofmanının önü tamemen ıslanmış. Bize Mr Bean taklidi yaptı çok güldük.
Ayşenur ve muhammedle yatakta yuvarlandık. Genelde bize geldiklerinde ikisi birden bana sarılıp 'en çok beni seviyor en çok beni seviyor' deyip birbirlerini yataktan aşağı atmaya çalışıyorlar. Bu arada beni bayıltacak kadar gıdıklamaya da bayılıyorlar. Akşam hep beraber eddie murphie nin hayaletli bir evle ilgili filmini izledik. Film boyunca muhammed şimdi şöyle olacak şurdan hayalet çıkacak deyip durdu (1 saat kadar önce aynı filmi seyretmiş). Tabii biz de sürekli muhammed yeter artık diye bağırınıp durduk. Annem akşam yemeğini hazırladı ve yemeklerini yiyince eşyalarını toplayıp hepsini evden sepetledi. eskiden bir kaç aile aynı evde nasıl yaşarlarmış?
Berat ve hidayet henüz gelmediler. Annemler de henüz yatmadılar.
Ailecek geçirilmiş güzel bir pazardı.

1 Comments:

At 7/11/05 22:02, Blogger nerminn said...

deniz kızı çok tşeekkürler.sıkıntıları yanımda götürmek konusunda haklısın. ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. istanbula öndüğümde inşallah eskisinden de iyi olacağım. duaların için çok teşekkürler

 

Yorum Gönder

<< Home