ben bir küçük cezveyim

köşe bucak gezmeyim

Çarşamba, Mayıs 04, 2005

eski arkadaşlar

sabah sema ile kahvaltı yaptık. sonra tel imi wap a açtık. sonra karnım yeniden acıktı ve öğleni bekleyeyim dedim. sonra çay içelim dedik. sonra biraz daha bekleyeyim de akşam gitmemiz gereken bir yere hep beraber gidelim dedim. semayı bekledim ıvır zıvır işler yaptım baktım semanın işi bir türlü bitmiyor, yoğun bakıma girip (seneler sonra) (sanırım 2.5 sene) hastalardan birine kateter taktım. akşam beraber gideceğimiz yere gittik. işimizi hallettik. eminönünden motora bindim. dışarda, yukarda oturdum. meryem palabıyık ı gördüm. daha doğrusu birbirimizi gördük. yarın aylin, ayşe erçıktı, elif şimşek(belki), hümeyra ona gidiyorlarmış. 19 mayısta gelmelerini söyledim. bu arada iş çıkışı savoyda otururken havvayı aramam gerektiği aklıma geldi. çok şaşırdı. senden bahsetmiştik, içine mi doğdu dedi. geçende elif günere giderken havvaya yelizi ne kadar özlediğimi ve onu görmek istediğimi söylemiştim. havva da bunu dün gece yelize söylemiş. yeliz de bayağı şaşırmış. ben aradığımda yeliz de yanındaydı. önce yelizle konuştuk. katibime tamam diyor. ama kuzulukta olduğu için katibimi arayıp benim konuşmam gerekiyor.
aaaaaaa bütün çocuklarımın fragmanı vardı. ali yahya ile mahşende galiba bu sefer evleniyor.
katibimde bir afiş görmüştüm, kahvaltı için. kahvaltıda da buluşabiliriz herhalde. ayşegül yorumlarını bildir.
bu arada ben havvaların alt dönemini de arayalım diyorum. sevgi bana yakın oturuyor ben onu ararım o da arkadaşlarını arar. saati belirleyince havva ile konuşacağız ve arkadaşları öyle arayacağız.

5 Comments:

At 4/5/05 09:49, Anonymous Adsız said...

mahsende degil "bahsende"

 
At 4/5/05 21:37, Blogger hbg said...

:))

zekiye'nin bizi bile %100 dinledigi nadir bi durum, dizidekini mahsende anlamasi gayet dogal :)

 
At 4/5/05 23:31, Blogger nerminn said...

aman ne olmuş. onlar da böyle garip bir isim koymasalarmış. handan da tabii haklı ben düzgün dinlemedğim için bu kadarını bile anladığıma şükür. ama dediğim gibi tek suç benim değil. hem kim bakim benim yanlışmı düzelten anonymous. hatamı düzeltmişsin, bari adını da yazsaydın.

 
At 5/5/05 10:24, Blogger Koyubeyaz said...

Hata degil sadece bilgilendirme ve adimi tabiki yazardim ama dun sanirim bloglarda birsey vardi hic bir sekilde adimi yazmada basarili olamadim... :)))

 
At 5/5/05 13:11, Blogger nerminn said...

ok. teşekkürler koyubeyaz

 

Yorum Gönder

<< Home