ben bir küçük cezveyim

köşe bucak gezmeyim

Cuma, Mart 03, 2006

ne garip tam 1 yılımı doldurduğum gün sayfayı kapatmak zorunda kaldım. yazmayı seviyorum. keyif alarak yazıyordum. ama hiç keyfim kalmadı. tekrar yazıp yazmayacağımı da bilmiyorum.

9 Comments:

At 3/3/06 22:29, Anonymous Adsız said...

Birden bilgisayarin karsisinda hickirmaya basladigimi duyunca esim kizlarin odasindan kosa kosa geldi. Bizim ailenin dramalarina alistiktir, hemen kolonya dökmeye basladi, Allah'tan gecen hafta Türk bakkalina gidip de kolonya almisim. Ama Zekiye'cigim, sen burada beni yapayalniz birakmaktan sözediyorsun... Daha mail adresini bile bilmiyorum, daha kizlarimin resmini bile gönderemedim sana... Su anda hala agladigim ve alkolle (kolonya) ayakta durdugum icin yazamayacagim.. Allah'a emanet ol, dualarinda bizi de unutma.

 
At 4/3/06 13:12, Blogger nerminn said...

canım benim ya, seni bu kadar üzmek istemezdim. aslında dün o yazıyı yazarken hep aklımdan sen geçtin. daha tam karar vermedim belki yeni bir sayfa açarım. açtığımda sana da haber veririm. mail adresim
zgudul@yahoo.com
kızlarının resmini muhakkak yolla. onları çok merak ediyorum. belki bu akşam çorludan arzu gelecek (yarın handanın doğum günü). o da seni çok seviyor. resimleri görmeyi o da çok ister.
yazmamak garip geliyor. dün akşam eve geldiğimde bil. başına oturup tekrar yazdım ve sadece belgelerime kaydettim. kendine iyi bak. Allaha emanet ol. öpüyorum

 
At 4/3/06 15:53, Anonymous Adsız said...

merhabalar ablac1m kargonu ald1m çok tesekkür ediyorum düsündüün için.emanetini en uygun yerlere ulastiricam.geçen bi girmistim ama yazmaya firsatim olmadi.su anda genel cerrahi al1yomrum gün asiri nöbet neye ugradigimi sasirmis durumdayim.tusa da yeni yeni alismistim ama bundan sonra da acil var zaten....
yazmayi neden birakiyosun günlük yazmayi birakmak isteyebilirsin ama yazmak ayricaliktir herkes yazamaz bence farkl1 bi sayfa acip farkli bi tarzda yazmaya devam edebilirsin.bu arada benim adrese gelen dergiyi senin hastaneye gönderiyorum haberin olsun.
allah a emanet ol ablacim.bu arada kalvyede karekterler farkli sifremi yazamiyorum.
tekrara allah a emanet....

 
At 4/3/06 22:56, Anonymous Adsız said...

Zekiyee'cigim, kizlarimin resimlerini gönderdim, Arzu'ya da cok selamlar... Simdi kim benim yerime alisveris yapacak, Istanbul'un altini üstüne getirecek, arkadaslarla cay icecek... cok alismisim seni okumaya... Kendine iyi bak.

 
At 6/3/06 08:49, Blogger nerminn said...

merhaba abdullah
kitapların eline geçtiğine sevindim. yeni bir sayfa açmayı düşünüyorum ama ne zaman olur bilmiyorum. dergiyi bekliyorum. şimdiden teşekkürler. cerrahide başarılar
jujube teşekkür ederim. resimlere bakacağım.
bugün eminönüne gidiyoruz. senin yerine de gezeceğim.

 
At 6/3/06 09:26, Anonymous Adsız said...

Yaaa bu aralar severek ızledığim sayfalar tek tek kapanıyor zaten. Bencede böyle bir sayfa açıp günlük yazmak bir ayrıcalıktır. Herkes yapamaz mesala ben içimden geçirdiğim herşeyi sizlerin sayfasında buluyordum kendimde açıyım diyorum ama cesaret edemiyorum. Lütfen bizleri yalnız bırakma. Senin mail adresine kendi e-mailimi yolluyorum yeni bir sayfa açtığında ve hayatında yeni birşeyler olduğunda haberlerini bekliyorum. Sevgilerimle hoşçakal...M.G.

 
At 8/3/06 11:26, Blogger nerminn said...

deniz kızı sakın sen de kapatma. sayfam hastanede bazı uzmanlarca ben farkında olmadan takip ediliyormuş. milletin okumasını istemiyorum. yeni bir isim bulunca yeni bir yer açacağım. sen yaz çünkü hergün sana bakıyorum.
merhaba mg. mailini aldım. yazdığın güzel şeyler için teşekkür ederim. İnşallah haber vereceğim. en yakın zamanda görüşmek üzere.

 
At 11/3/06 21:11, Blogger nerminn said...

canım benim her zaman beklerim. geldiğinde hem ben hem de annemler (yalnız olmadığım için) çok mutlu oluyoruz. annem senin burda olmana alıştı ve bugün tel de kim var yanında diye sordu. yalnız olduğumu öğrendiğinde de üzüldü. arzucum ayşe teyzeye çok slmalar. gitmeden bir kez daha görüşürüz İnşallah

 
At 30/5/07 01:36, Anonymous Adsız said...

mm

 

Yorum Gönder

<< Home